July 30, 2014, 09:08:02 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: BOBBY CASTANEDA FUND RAISING SALE

ASEAN MTB CUP- DANAO LEG , JUN13-15

2014 TOUR DE TAYABAS , MAY 30-JUN 1
 
   Home   Yahoo!Mail Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: POWER OUTAGE ADVISORY  (Read 132 times)
artlam
Forum Moderator
Pro Cyclist
*****
Offline Offline

Posts: 5451



« on: February 13, 2013, 07:42:04 AM »

February 13, 2013 Wednesday
Time: 9:00 A.M. to 2:00 P.M. (5hrs)
Purpose: To facilitate upgrading of transformer
Areas affected:
Portion of Brgy Banilad, Cebu City including portion of Sto. Niņo Village along Kingfisher, Hawk & Tamsi Sts., Cebu Technosphere Dev Corp, Sugbo-JHA Holding Corp.

February 14, 2013 Thursday
Time: 9:00 A.M. to 4:00 P.M. (7hrs)
Purpose: To facilitate upgrading of transformer & stringing of lines
Areas affected:
Portion of Brgy San Isidro, Talisay City including Sitio Pangpang, Artville Subd, Fernandez Cmpd, Vergara Village, Cantonville, Corazon Village, Glyceria Ville Subd.

Time: 9:00 A.M. to 2:00 P.M. (5hrs)

Purpose: To facilitate upgrading of transformer
Areas affected:
Portion of Brgy Linao-Lipata, Minglanilla including Sitio Sandayong, Nacua Cmpd, Borromeo Estate Bros Inc, Mago Cmpd, Libsales Ind'l Sales.

February 15, 2013 Friday
Time: 9:00 A.M. to 5:00 P.M. (8hrs)
Purpose: To facilitate reconstruction of primary lines
Areas affected:
Portion of Brgy Guadalupe, Cebu City along portion of Quijada & Modesta Sts., including Sitio Sambag 4, St. Paul Learning Center, Woodcrest Residences, Primary Homes Inc.

Time: 9:00 A.M. to 4:00 P.M. (7hrs)
Purpose: To facilitate installation of transformer
Areas affected:
Portion of Brgys Umapad & Paknaan, Mandaue City including Purok Tambis, Riverside (Umapad), Zone Tangkong, Camanse, Cambogaong & Sibuyas (Paknaan), CCF Housing, Safariland Arms Mfg.

Time: 9:00 A.M. to 4:00 P.M. (7hrs)
Purpose: To facilitate upgrading of transformer & extension of secondary lines
Areas affected:
Portion of Brgy Inayagan, City of Naga including Sitio Sto. Niņo.

Time: 9:00 A.M. to 2:00 P.M. (5hrs)
Purpose: To facilitate tapping of newly extended primary lines & installation of primary pole & standard construction
Areas affected:
Portion of Brgys San Vicente, Poblacion, Lataban & Jubay, Liloan including Sitios Cogon, Sambag (San Vicente), Cumbar, Banag-Banag (Poblacion), Kabingkoy, Curbada, Sunshine (Lataban), Fatima & Cabancalan (Jubay), S&V Townhomes, Blasab Homes Subd, Milagrosa Village, Villa Amado, Northgate Subd, Villa Divina Subd, BP Cebu Fdn Inc, MCWD.

February 16, 2013 Saturday
Time: 7:00 A.M. to 4:00 P.M. (9hrs)
Purpose: To facilitate reconductoring & stringing of tree wire
Areas affected:
Portion of Brgy Lahug, Cebu City along portion of Salinas Drive inlcuding Asian I-Office Properties Inc, Innoland Dev Corp, Skyrise Realty & Dev Corp.

Time: 9:00 A.M. to 3:00 P.M. (6hrs)
Purpose: To facilitate replacement of pole & reconstruction of lines for new EMC installation
Areas affected:
Portion of Brgy Looc, Mandaue City along portion of Cabahug & Mabini Sts., including Paradise Island, Bohol-Bohol, Ouano Cmpd.



« Last Edit: February 14, 2013, 08:27:13 AM by artlam » Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!